top of page

Chia parfait s Dida Boža džemom od jagoda

Ovaj parfait s chia pudingom, jogurtom i Dida Boža džemom od jagoda super je opcija za doručak kada su dani topliji, no isto tako može poslužiti i kao desert, u manjoj količini. Za razliku od klasičnog chia pudinga, ovaj parfait sadrži i jogurt te slasni sloj džema i za kraj hrskavu granolu. Možete dodati i kapljice čokolade ako ga radite u desert verziji i umjesto jogurta staviti šlag. Ovaj recept pripremila nam je naša draga Foodoris.



 

CHIA PARFAIT S DIDA BOŽA DŽEMOM OD JAGODA

SASTOJCI:


 

PRIPREMA:

  1. U zdjeli pomiješajte chia sjemenke, mlijeko, sirup i vaniliju.

  2. Pustite da odstoji 10 minuta te ponovno pomiješajte.

  3. Stavite u hladnjak da se chia skroz aktivira, najbolje preko noći ili minimalno pola sata.

  4. Servirajte u čaše, prvi sloj chia pudinga, dodajte Dida Boža ekstra džem od jagoda te jogurta.

  5. Ponovite još jednom redove te za kraj dodajte granole.

  6. Jedite odmah ili držite u hladnjaku do trenutka konzumacije.


0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page